Comissió gestora

La Comissió de Govern, òrgan col·legiat del Consorci, està formada pel President del COR, quatre Vicepresidents, dos representants de la Generalitat Valenciana, un representant de la Diputació de València, i vuit representants dels municipis consorciats triats per l’Assemblea General d’entre els seus membres, excloent-hi els Vicepresidents. Dirigeix el govern i l’administració del COR, complint amb les atribucions que li confereix l’article 10 dels Estatuts del Consorci.

 • Roger Cerdà Boluda
  Roger Cerdà Boluda PRESIDENT

  Roger Cerdà és alcalde de Xàtiva des de 2015. Llicenciat en Farmàcia, ocupa la presidència del Consorci V5 des del mateix any. És, també, Secretari General de l’Agrupació Socialista de Xàtiva (PSPV-PSOE). Com a objectiu principal de gestió planteja donar solució a la gestió dels residus en aquestes cinc comarques de manera transparent i sostenible.

 • Joan Piquer Huerga
  Joan Piquer Huerga Vice-president primer

  Joan Piquer Huerga és Director General del Canvi Climàtic i Qualitat Ambiental de la Generalitat Valenciana i gerent en excedència dels Consorcis de residus C1 i C3/V1. És enginyer industrial de professió, en la intensificació de Medi Ambient, amb més de 15 anys d’experiència en la gestió de residus i altres disciplines de la gestió mediambiental.

 • Vicent Muñoz i Jordá
  Vicent Muñoz i Jordá Vice-president segon

  Vicent Muñoz i Jordà és alcalde de la Font de la Figuera des de juny de 2015. És mestre d’audició i llenguatge de la Generalitat Valenciana i diplomat en logopèdia. Ocupa la vicepresidència 2na del Consorci V5 des de finals de 2015.

 • Toni García Serra
  Toni García Serra Vice-president tercer

  Toni García Serra és alcalde de Ròtova des de 1999. President local del Partit Popular i vice-president tercer del Consorci V5 des de 2015.

 • Antonio Vicente Lluch Llorens
  Antonio Vicente Lluch Llorens Vice-president quart

  Antoni Vicent Lluch Llorens és empresari, alcalde de Llanera de Ranes per Ciutadans des de l’any 2015, i vice-president quart del Consorci de Residus V5 des del mateix any.

 • Miguel Ángel Picornell Canut
  Miguel Ángel Picornell Canut Vice-president cinqué

  Miguel Àngel Picornell Canut és periodista i llicenciat en Dret. Des de juny de 2015 és regidor del PSPV-PSOE a l’ajuntament de Gandia. És segon tinent d’alcalde i regidor delegat de Serveis Bàsics al Ciutadà i Qualitat Urbana i vice-president cinquè del COR V5.

 • Ruth Martínez Soler
  Ruth Martínez Soler

  Ruth Martínez Soler és regidora d’Economia i Hisenda, Urbanisme, Medi Ambient i Educació a l’ajuntament de l’Olleria des de juny de 2015. Tècnica gestora de sistemes de qualitat i medi ambient, és també vocal de la junta directiva de la Xarxa de Municipis valencians cap a la sostenibilitat, secretària comarcal del Bloc en la Vall d’Albaida i secretària d’implantació de Compromís en la Vall d’Albaida.

 • José Vicente Anaya Roig
  José Vicente Anaya Roig

  José Vicente Anaya Roig és alcalde d’Aiora des de 2011. És empresari i membre de la Junta de Govern del Consorci V5 des de 2015. També pertany a la Comissió de Protecció Civil de la Comunitat Valenciana des del mateix any. És, a més a més, Secretari de Turisme en PP de la Comunitat Valenciana.

 • Josep Vicent Ferre Domínguez
  Josep Vicent Ferre Domínguez

  Josep Vicent Ferre Domínguez és alcalde de Bocairent des de 2007, pel PSPV-PSOE. És catedràtic de Filosofia i Inspector d’Educació, adscrit a la Direcció Territorial d’Alacant.

 • José V. Miró Bayarri
  José V. Miró Bayarri

  José V. Miró Bayarri és llicenciat en Ciències Químiques per la Universitat de València. Des de 1989 exerceix com a tècnic en l’administració ambiental de la Generalitat Valenciana, amb tasques com a Tècnic de Control de la Contaminació, així com diferents prefectures de servei. Des de 2015 és Subdirector General de Canvi Climàtic i Qualitat Ambiental.

 • Pablo Seguí Granero
  Pablo Seguí Granero

  Pablo Seguí Granero és regidor a Xella, municipi del que va ser alcalde des de 2003 fins a 2015, i Diputat de l’Àrea de Carreteres i Infraestructures a la Diputació de València. En l’actualitat compagina la seua activitat institucional amb la professió d’agricultor, àrea en la que compta amb la titulació de Capatàs Agrícola en l’especialitat d’Horticultura Intensiva.

 • Francisco Moreno Gayà
  Francisco Moreno Gayà

  Francisco Moreno Gayà és alcalde de Torrella des de l’any 2003 pel PSPV-PSOE. És membre de la Junta de Govern del COR des de 2015. Anteriorment, va tindre un pes molt destacat en la Plataforma Contra l’Abocador de Llanera i en l’activisme ecologista de la Costera i la Canal de Navarrés.

 • Mª José Castells Villalta
  Mª José Castells Villalta

  Mai Castells Villalta, és vocal del Consorci de Residus V5 i regidora de Serveis Municipals a l’Ajuntament de Canals. Diplomada en Magisteri d’Infantil i Primària, és membre de l’Executiva Comarcal de Compromís La Costera-Canal, membre del Consell Nacional de Compromís i Coordinadora de Dones amb Compromís de la Costera-Canal.

 • Stefan Torres Jaijo
  Stefan Torres Jaijo

  Stefan Torres Jaijo és manyà, escultor i músic. Vocal del Consorci de Residus V5 des de 2015, i regidor per Compromís a l’Ajuntament de Xeraco, on s’encarrega de les Delegacions de Serveis Urbans, Agricultura i Festes.

 • Alicia Boigues Moncho
  Alicia Boigues Moncho

  Alicia Boigues Moncho forma part de la Junta de Govern del Consorci de Residus V5 des de 2015 i és tercera tinent d’alcalde, per Compromís, a l’Ajuntament de Bellreguard. Al seu municipi és delegada d’Agricultura, Medi Ambient i Esports i Joventut, així com membre de la Comissió Especial de Comptes.

 • Marc Garcia Tudela
  Marc Garcia Tudela

  Marc Garcia Tudela és alcalde d’Alfauir, a la Safor, pel PSPV-PSOE des de 2011. És vocal del Consorci de Residus V5 des de 2015.