Comissió de govern

La Comissió de Govern, òrgan col·legiat del Consorci, està formada pel President del COR, quatre Vicepresidents, dos representants de la Generalitat Valenciana, un representant de la Diputació de València, i vuit representants dels municipis consorciats triats per l’Assemblea General d’entre els seus membres, excloent-hi els Vicepresidents. Dirigeix el govern i l’administració del COR, complint amb les atribucions que li confereix l’article 10 dels Estatuts del Consorci.

President
 • Roger Cerdà Boluda
  Roger Cerdà Boluda PRESIDENT

  Roger Cerdà és alcalde de Xàtiva des de 2015. Llicenciat en Farmàcia, ocupa la presidència del Consorci V5 des del mateix any. És, també, Secretari General de l’Agrupació Socialista de Xàtiva (PSPV-PSOE). Com a objectiu principal de gestió planteja donar solució a la gestió dels residus en aquestes cinc comarques de manera transparent i sostenible.

Membres
 • Vicent Muñoz i Jordá
  Vicent Muñoz i Jordá Vice-president primer

  Vicent Muñoz i Jordà és alcalde de la Font de la Figuera des de juny de 2015. És mestre d’audició i llenguatge de la Generalitat Valenciana i diplomat en logopèdia. Ocupa la vicepresidència 2na del Consorci V5 des de finals de 2015.

 • Miguel Ángel Picornell Canut
  Miguel Ángel Picornell Canut Vice-president quart

  Miguel Àngel Picornell Canut és periodista i llicenciat en Dret. Des de juny de 2015 és regidor del PSPV-PSOE a l’ajuntament de Gandia. És segon tinent d’alcalde i regidor delegat de Serveis Bàsics al Ciutadà i Qualitat Urbana i vice-president cinquè del COR V5.

 • José Vicente Anaya Roig
  José Vicente Anaya Roig Vice-president segon

  José Vicente Anaya Roig és alcalde d’Aiora des de 2011. És empresari i membre de la Junta de Govern del Consorci V5 des de 2015. També pertany a la Comissió de Protecció Civil de la Comunitat Valenciana des del mateix any. És, a més a més, Secretari de Turisme en PP de la Comunitat Valenciana.

 • Mª Rosario Gandía Boronat
  Mª Rosario Gandía Boronat Vice-president tercera

  Regidora Coordinadora de l’Àrea de Política Econòmica, Sostenibilitat i Projectes Europeus d’Ontinyent
  Regidora de Medi Ambient, Turisme, Agrigultura, Animals de Companyia i Memòria Històrica d’Ontinyent.

Vocals
 • Antonio Vicente Lluch Llorens
  Antonio Vicente Lluch Llorens

  Antoni Vicent Lluch Llorens és empresari, alcalde de Llanera de Ranes per Ciutadans des de l’any 2015, i vice-president quart del Consorci de Residus V5 des del mateix any.

 • Carolina Mas Monteagudo
  Carolina Mas Monteagudo

  Alcaldesa de Bolbaite

 • Susana Navarro Ferrando
  Susana Navarro Ferrando

  Alcaldesa de Bellús

 • Jordi Puig Muñoz
  Jordi Puig Muñoz

  Alcalde de Ròtova

 • José María Beneyto Micó
  José María Beneyto Micó

  Regidor de Medi Ambient i Agricultura de Bocairent

 • María José Tortosa Tortosa
  María José Tortosa Tortosa

  Alcaldesa de Vallada i presidenta de la Mancomunitat

Generalitat Valenciana
 • Joan Piquer Huerga
  Joan Piquer Huerga

  Joan Piquer Huerga és Director General del Canvi Climàtic i Qualitat Ambiental de la Generalitat Valenciana i gerent en excedència dels Consorcis de residus C1 i C3/V1. És enginyer industrial de professió, en la intensificació de Medi Ambient, amb més de 15 anys d’experiència en la gestió de residus i altres disciplines de la gestió mediambiental.

 • José V. Miró Bayarri
  José V. Miró Bayarri

  José V. Miró Bayarri és llicenciat en Ciències Químiques per la Universitat de València. Des de 1989 exerceix com a tècnic en l’administració ambiental de la Generalitat Valenciana, amb tasques com a Tècnic de Control de la Contaminació, així com diferents prefectures de servei. Des de 2015 és Subdirector General de Canvi Climàtic i Qualitat Ambiental.

 • María José Amigó
  María José Amigó

  Vicepresidenta de la Diputació de València