Les Històries de la Vall Verda

Les Històries de la Vall Verda és una iniciativa que neix del Consorci de Residus COR-V5, amb el propòsit d’apropar-se a les i els veïns de la Vall d’Albaida, fent visible el treball del COR, creant la figura d’un superheroi que lluita per la cura del nostre entorn (el Capità Vall Verda) i donant veu a les associacions i ciutadans que estan protagonitzant accions destacades en el camp del medi ambient a través les Docuhistòries. Ambdues amb contingut dinàmic, amb ritme, de durada curta i directe.

El capità Vall Verda

Una websèrie on el nostre superheroi, el fabulós Capità Vall Verda, tractarà de posar trellat en els mals hàbits de Xesi Total, un despreocupat sense cap respecte per l’entorn ni el medi ambient. Ho aconseguirà amb els seus superpoders? Serà capaç de fer-ho sense deixar de parlar en versets?

CAPÍTOL 1

CAPÍTOL 2

CAPÍTOL 3

CAPÍTOL 4

CAPÍTOL 5

CAPÍTOL 6

Les docuhistòries

Documentals que recullen les iniciatives, activitats i propostes que sorgeixen dels ciutadans de la comarca de la Vall d’Albaida i que tenen com a propòsit millorar el nostre futur. Idees per a canviar el nostre tros de món on ens ha tocat viure. Una revolució quasi silenciosa que protagonitzen els veïns de la Vall.

MÉS QUE HORTA, AGRICULTURA ECOLÒGICA.

MINI AGENTS ENERGÈTICS INEL.

HORT URBÀ CRIS

CARRÍCOLA COMPOST

CENTRE OCUPACIONAL J.A. BODOQUE

CENTRE MARIOLA VERDA