Sala de premsa

Espai reservat per als mitjans de comunicació. Si no trobes el que necessites, envia un correu electrònic a comunicacio@consorciresidus.org. Si vols descarregar-te el logotip del COR punxa aquest enllaç.

Barxeta acull este dissabte la Jornada 'Construint el futur de la Gestió de Residus' Barxeta acull este dissabte la Jornada 'Construint el futur de la Gestió de Residus' 19 novembre, 2018

Organitzada pel COR-V5 i la Plataforma contra l'abocador d’esta població, posarà el focus en el paper cada vegada més actiu de la Societat civil en l'àmbit de l'economia circular. Estarà emmarcada en la Setmana Europea de la Prevenció de Residus. Nota de premsa amb imatge.

1.1 MiB

El COR-V5 posa el focus a la Vall d'Albaida amb l'estrena de les 'Històries de la Vall Verda' El COR-V5 posa el focus a la Vall d'Albaida amb l'estrena de les 'Històries de la Vall Verda' 14 novembre, 2018

De contingut audiovisual, estaran integrades pels capítols d''El Capità Vall Verda' i les 'Docuhistòries' i es destinaran a tots els públics, encara que molt especialment a les i els veïns de la Vall d'Albaida, per oferir contingut enfocat a aquesta regió. Cada dilluns i dijous, al canal de Youtube del Consorci de Residus, s’oferiran noves entregues.

0.1 MiB

El rebut del COR es conté en 2019 El rebut del COR es conté en 2019 31 octubre, 2018

La baixada prevista per al proper any deixa el rebut del Consorci de Residus en un preu mitjà de 69,74 euros, front els 70,07 euros del rebut anterior. 106.138 persones ja han utilitzat les instal·lacions del Consorci de Residus a l'hora de reciclar, cosa que denota l'interès de la ciutadania en el reciclatge i l'èxit de les campanyes de conscienciació realitzades des del COR. Les bonificacions augmentaran en un 24%, fins a situar-se als 284.000 euros.

0.1 MiB

El COR ofereix treball de qualitat El COR ofereix treball de qualitat 30 octubre, 2018

Fa uns dies obria el termini per presentar-se a les dues borses d'ocupació de tècnics i administratius, el termini de recepció de sol·licituds de les quals expira el dimecres 7 de novembre. D'altra banda, i enfocat a la realització de tallers de reciclatge destinats especialment al públic infantil, precisa de monitors.

0.1 MiB

El COR s'uneix al rebuig de l'abocador de Barxeta El COR s'uneix al rebuig de l'abocador de Barxeta 7 setembre, 2018

El Consorci destaca la invasió de competències (moltes d'elles ja assumides pel COR) per part de l'empresa privada que ho vol ubicar. El COR es troba en l'actualitat immers en la planificació i disseny de plantes d'escala mitjana i avança en l'objectiu de modificar el seu projecte de gestió adaptable a la nova normativa.

0.1 MiB

El Pla PIMA permetrà posar en marxa 25 illes de compostatge en municipis del COR El Pla PIMA permetrà posar en marxa 25 illes de compostatge en municipis del COR 27 agost, 2018

Una ajuda del Pla d’Impuls al Medi Ambient (PIMA), de més de 540.000 euros, servirà per posar en marxa el projecte d’instal·lació de 25 illes de compostatge en municipis del COR i un programa de recollida d’oli usat en 67 localitats. Nota de premsa amb fotografies.

5.9 MiB
1 2 3 6