Acta de recepció d’ecoparcs

Jurídiques i documentals

Informe tècnic de recepció de l’Ecoparc de Montesa Informe tècnic de recepció de l’Ecoparc de Montesa 20 març, 2018

Informe tècnic que detalla l’estat de l’Ecoparc de Montesa en el moment de la seua recepció per part del Consorci de Residus.

1.9 MiB

Informe tècnic de recepció de l’Ecoparc de Moixent Informe tècnic de recepció de l’Ecoparc de Moixent 20 març, 2018

Informe tècnic que detalla l’estat de l’Ecoparc de Moixent en el moment de la seua recepció per part del Consorci de Residus.

0.9 MiB

Informe tècnic de recepció de l’Ecoparc de Castelló de Rugat Informe tècnic de recepció de l’Ecoparc de Castelló de Rugat 20 març, 2018

Informe tècnic que detalla l’estat de l’Ecoparc de Castelló de Rugat en el moment de la seua recepció per part del Consorci de Residus.

2.2 MiB

Informe tècnic de recepció de l’Ecoparc de Gandia Informe tècnic de recepció de l’Ecoparc de Gandia 11 maig, 2017

Informe tècnic que detalla l’estat de l’Ecoparc de Gandia en el moment de la seua recepció per part del Consorci de Residus.

1.4 MiB

Informe tècnic de recepció de l’Ecoparc de Vallada. Informe tècnic de recepció de l’Ecoparc de Vallada. 3 abril, 2017

Informe tècnic que detalla l’estat de l’Ecoparc de Vallada en el moment de la seua recepció per part del Consorci de Residus.

3.8 MiB

Informe tècnic de recepció de l’Ecoparc de l'Olleria. Informe tècnic de recepció de l’Ecoparc de l'Olleria. 3 abril, 2017

Informe tècnic que detalla l’estat de l’Ecoparc de l'Olleria en el moment de la seua recepció per part del Consorci de Residus.

2.6 MiB
1 2 3