Planificació i programes

Institucional i organitzativa

Projecte del servei de compostatge domèstic Projecte del servei de compostatge domèstic 28 maig, 2019

El compostatge domèstic és la manera més fàcil de reciclar i valoritzar els residus orgànics en l'escala més petita i propera al punt de generació: les nostres llars.

2.8 MiB

Convocatòria a la firma del contracte de gestió de residus del COR Convocatòria a la firma del contracte de gestió de residus del COR 13 setembre, 2017

Convocatòria a la firma del contracte d’execució d’obra pública i posterior explotació del projecte de gestió de residus del Consorci per a la Gestió de Residus V5 – COR, amb Valoración y Tratamiento de Residuos Sólidos Urbanos S.A (Vytrusa).

0.4 MiB

Adjudicació del contracte de gestió de residus del COR Adjudicació del contracte de gestió de residus del COR 13 setembre, 2017

Adjudicació definitiva del contracte d’execució d’obra pública i posterior explotació del projecte de gestió de residus del Consorci per a la Gestió de Residus V5 – COR a Valoración y Tratamiento de Residuos Sólidos Urbanos S.A (Vytrusa).

71 KiB

Modificació del projecte de gestió del pla zonal V5 Modificació del projecte de gestió del pla zonal V5 1 juny, 2017

Modificació del projecte de gestió de residus urbans del pla zonal V5 de la Comunitat Valenciana. Bloc I: xarxa consorciada d’ecoparcs. Àmbit territorial, residus a gestionar, obres necessàries, criteris de localització d’ecoparcs i rutes d’ecoparcs mòbils, característiques de les infraestructures, calendari d’execució, estudi econòmic.

31.8 MiB

Mapa Transitori d’Ecoparcs. Mapa Transitori d’Ecoparcs. 3 abril, 2017

Defineix el nombre d’ecoparcs fixes i mòbils, els criteris de la seua localització i tipologia, les rutes i els horaris.

5.4 MiB

Projecte de gestió aprovat. Projecte de gestió aprovat. 3 abril, 2017

Projecte de gestió aprovat i adjudicat a l’empresa Vytrusa, en compliment d’allò que estableix el Pla Zonal de Residus.

57 KiB
1 2 3