El COR llança la campanya especial Desitjos de Sant Joan

B

anyar-se la nit de Sant Joan a la platja i no trobar plàstics o saltar set vegades el foc i no punxar-se amb vidres són alguns dels Desitjos de Sant Joan del Consorci per a la Gestió de Residus per a una de les nits més màgiques de l’any com és Sant Joan. Per això, per tal de passar una nit divertida i alhora responsable, el COR llança una campanya de conscienciació, amb un decàleg de bones pràctiques i un concurs en xarxes socials per animar a la sensibilització.

Des de consells com apagar bé el foc o evitar l’ús de coberteria que en trencar-se puga ser tallant, el COR ofereix en el seu compendi d’idees per gaudir d’aquesta nit deixant la platja neta i sense brutícia.

A més, llança el concurs per a xarxes socials ‘Desitjos de Sant Joan’, animant a les i els participants a pujar una foto que mostre una acció responsable en la nit de Sant Joan o un desig ambiental amb el hashtag #DesitjosdeSantJoan.

El COR regalarà sets de camisetes a les que més difusió aconsegueixen. La participació és oberta a totes les xarxes socials on és present el COR: Facebook, Twitter i Instagram.

Amb aquesta campanya, el COR vol donar suport a les campanyes habituals per Sant Joan de pobles o ciutats costaneres de la seua xarxa consorciada com Oliva, Gandia o Xeraco, servint de reforç als respectius Ajuntaments i difonent un missatge de respecte.

A COR, #DesitjosdeSantJoan

Aquest Sant Joan desitge,

  • Disfrutar d’una nit màgica amb la meua família i amics (i deixar la platja igual de neta que la vaig trobar)
  • Saltar set vegades el foc (i no enterrar les brases a la sorra)
  • Banyar-me a les dotze de la nit (i no trobar-me plàstics al mar)
  • Saltar nou ones d’esquenes… i demanar un desig per a tot l’any.

Et desitgem un Sant Joan responsable i així tindrem un futur més sostenible. Puja la teua foto d’un comportament responsable en la nit de Sant Joan o un desig ambiental amb l’etiqueta #DesitjosdeSantJoan, i ajuda’ns a conscienciar la gent. La que més difusió tinga, serà obsequiada amb un set de tres camisetes especials del COR per lluir a la platja el teu bon comportament ambiental!